En innovativ aktör inom avtalshantering

Om oss - Beadvised

Äktenskapsförord.nu är en webbplats med fakta, information, frågor & svar, tips, råd och recensioner, men framförallt så kan man få hjälp med att upprätta äktenskapsförord. Webbplatsen är en del av den digitala tjänsten avtalshantering.nu som ägs av Be Advised Sweden AB. Nedanför berättar vi lite mer om oss, vad vi gör och våra erfarenheter genom åren.

Ett innovativt företag

Beadvised är ett företag som under många års tid har tillhandahållit digitala lösningar inom det juridiska området. Med andra ord så är vi en innovativ aktör inom avtalshantering. Beadvised var bland dom första med att erbjuda en komplett och helt jurdisk säkrad och automatisk e-tjänst som flera av de allra största aktörerna på den digitala avtalsmarknaden använder sig av idag, såväl som att fler och fler företag upptäcker fördelarna med att ha en egen avtalshanteringslösning.

En etablerad verksamhet

Verksamheten grundes för mer än 12 år sedan av ekonomientreprenören Marcus Sundberg som under hela sin karriär alltid har haft fokus på ekonomisk rådgivning och redovisning och hur den kan förbättras genom exempelvis digitalisering och automatisering. Beadvised tjänster blev snabbt uppskattade och allt fler företag började anlita Beadvised för att få professionel rådgivning och hjälp med att hantera och effektivisera sin bokföring.

Beadvised kontor

En tydlig målsättning

Vi har som mål att kunna hjälpa våra kunder att helt på egen hand skriva gåvobrev själv, utan att behöva besitta några som helst juridiska förkunskaper. Detta genom att använda vår avtalstjänst online.

Särskilt fokus på den privata marknaden

För privatmarknaden tillhandahåller vi e-tjänsten avtalshantering.nu där man själv kan upprätta äktenskapsförord och många fler avtal i en automatiskt e-tjänst, dessutom till marknades lägsta pris.

Vi grundades för 12 år sedan och brinner fortfarande för att förse omvärlden med smarta digitaliserade lösningar som förenklar vardagen för användaren.

Men den privata marknaden har också intresserat Beadvised och genom förvärvet av den digitala avtalstjänsten avtalshantering.nu så kan numera Beadvised erbjuda privatmarknaden en automatiserad avtalstjänst.

Ta kontakt med oss

På Beadvised jobbar kvalficerad personal med hög kompetens och lång erfarenhet. Vill du komma i kontakt med oss kan du antingen fylla i kontaktformuläret, maila oss på [email protected].

Välkommen

På den här hemsidan finns information, tips och råd om äktenskapsförord och hur du ska göra om du vill upprätta det på egen hand, i en e-tjänst eller med en jurist eller advokat. Om du inte hittar det du söker efter så kan du ställa din fråga direkt till oss via kontaktformuläret eller genom någon av nedan angiva kontaktvägar.

Kontakt

Avtalshantering.nu
Be Advised Sweden AB
Org.nr: 556809-0616
Box 151
125 24 Älvsjö

Epost: [email protected]

Telefon: 0760-275 276

Fler avtal för privatpersoner

Söker du efter andra avtal så kan du besöka någon av våra andra avtalssidor. Behöver du avtala något mellan dig och din partner eller andra närstående så kan samboavtal eller gåvobrev eller gåvobrevfastighet vara lösningen.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev Vill du ha löpande information från oss så ska du prenumerera på vårat nyhetsbrev där vi kontinuerligt skickar ut information om vardagsjuridik

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)