Skriva gåvobrev själv för endast 245 kr

Börja här »

Om oss

Äktenskapsförord.nu är en webbplats med fakta, information, frågor & svar, tips, råd och recensioner, men framförallt så kan man få hjälp med att upprätta äktenskapsförord. Webbplatsen är en del av den digitala tjänsten avtalshantering.nu som ägs av Be Advised Sweden AB.

Beadvised är ett företag som under många års tid har tillhandahållit digitala lösningar inom det juridiska området. Beadvised var bland dom första med att erbjuda en komplett och helt jurdisk säkrad och automatisk e-tjänst som flera av de allra största aktörerna på den digitala avtalsmarknaden använder sig av idag, såväl som att fler och fler företag upptäcker fördelarna med att ha en egen avtalshanteringslösning.

För privatmarknaden tillhandahåller vi e-tjänsten avtalshantering.nu där man själv kan upprätta gåvobrev fastighet och många fler avtal i en automatiskt e-tjänst, dessutom till marknades lägsta pris.

Vi grundades för 10 år sedan och brinner fortfarande för att förse omvärlden med smarta digitaliserade lösningar som förenklar vardagen för användaren.

Välkommen

Detta är en webbplats med tips, råd och juridikrelaterad information om äktenskapsförord och hur du ska göra om du vill upprätta det på egen hand, i en e-tjänst eller med en jurist eller advokat.

Kontakt

Avtalshantering.nu
Be Advised Sweden AB
Org.nr: 556809-0616
Box 151
125 24 Älvsjö

Epost: [email protected]

Telefon: 0760-275 276

Fler avtal

Söker du efter andra avtal så kan du besöka någon av våra andra avtalswebbsidor. Behöver du avtala något mellan dig och din partner så kan samboavtal eller gåvobrev vara lösningen.

Länkar