Skriv äktenskapsförord online i e-tjänst

Att skriva sitt äktenskapsförord online är varken krångligt eller dyrt och dessutom som oftast mer juridiskt säkrat än vad det är att gå till en jurist som inte alltid är uppdaterad med vad som gäller för dagen.

Det finns en uppsjö av olika aktörer som erbjuder möjligheten att skriva äktenskapsförord online. En riktig onlinetjänst som är 100% juridiskt säkrad och dessutom den förmodligen billigaste e-tjänsten är avtalshantering.nu som erbjuder äktenskapsförord för endast 350 kr. Lawline.se som är sveriges största juridiska webbplats sett till antal besök tar 595 kr för samma tjänst. Avtal24.se är en annan populär aktör som tar hutlösa 1 195 kr.Lawline

Det bästa med Lawline är att det finns ett stort utbud av olika avtal för både privatpersoner och företag, vilket är tillfredsställande om man söker ett mer specifikt avtal. Själva e-tjänsten är något krånglig och uppfattas som lite seg. Vissa avtal som vi provat i e-tjänsten fungerar inte ens, vilket gör att tilltron till Lawlines e-tjänst för att upprätta avtal online är mycket låg. Dessutom är prissättningen rejält i överkant.

Till e-tjänsten >>Avtalshantering.nu

En ny aktör som säger sig leverera avtal och avtalstjänster online till mycket låga priser, men med samma kvalitet och juridiska säkerhet som andra i e-tjänster. E-tjänsten var förvånansvärt lättanvänd och dessutom gavs hjälp i efterhand med att få avtalet manuellt ändrat då ett tillägg behövdes göras efter köp och leverans.

Till e-tjänsten >>  Avtal24

Säg något inom avtal och avtalshantering online som inte går att hitta eller göra hos avtal24. själva e-tjänsten känns pålitlig, även om den ser ut att ha några år på nacken. Avtal24 är dock dyrare än både Lawline och Avtalshantering.nu, vilket man kan fråga sig varför det är så, när avtalen man får ut efter köp ser ungefär likadana ut från alla e-tjänster.

Till e-tjänsten >>

-->