Skriva äktenskapsförord online eller inte?

Skriv äktenskapsförord online i e-tjänst

Att skriva sitt äktenskapsförord online är varken krångligt eller dyrt och dessutom som oftast mer juridiskt säkrat än vad det är att kontraktera en jurist som inte alltid är uppdaterad med vad som gäller för dagen.

Onlinemarknaden för avtalsskrivning växer snabbt och bara under det senaste året har det tillkommit flera nya aktörer som erbjuder både privata personer och företag att skriva avtal online. Så frågan är, ska man skriva äktenskapsförord online eller inte?

Det finns en uppsjö av olika aktörer som erbjuder möjligheten att skriva äktenskapsförord online. En riktig onlinetjänst som är 100% juridiskt säkrad och dessutom den förmodligen billigaste e-tjänsten är avtalshantering.nu som erbjuder äktenskapsförord för endast 245 kr. Lawline.se som är Sveriges största juridiska webbplats sett till antal besök tar 1995 kr för samma tjänst. Lexly är en annan populär aktör som tar hela 1195 kr för ett onlineupprättande.

Fler aktörer

Vill du hitta ännu fler aktörer som erbjuder avtalsskrivning online så kan du googla på termen skriv äktenskapsförord online. 

Medelbra avtalstjänst

Lawline

Det bästa med Lawline är att det finns ett stort utbud av olika avtal för både privatpersoner och företag, vilket är tillfredsställande om man söker ett mer specifikt avtal. Själva e-tjänsten är något krånglig och uppfattas som lite seg. Vissa avtal som vi provat i e-tjänsten fungerar inte ens, vilket gör att tilltron till Lawlines e-tjänst för att upprätta avtal online är mycket låg. Dessutom är prissättningen rejält i överkant.

Till Lawline>>

Äktenskapsförord e-tjänst

Avtalshantering.nu

En ny aktör som säger sig leverera avtal och avtalstjänster online till mycket låga priser, men med samma kvalitet och juridiska säkerhet som andra i e-tjänster. E-tjänsten var förvånansvärt lättanvänd och dessutom gavs hjälp i efterhand med att få avtalet manuellt ändrat då ett tillägg behövdes göras efter köp och leverans.

Till e-tjänsten >>  

Dyr avtalstjänst med onlinelösningar

Lexly (före detta Avtal24)

Säg något inom avtal och avtalshantering online som inte går att hitta eller göra hos Lexly. Själva e-tjänsten känns pålitlig, även om den ser ut att ha några år på nacken. Lexly är dock dyrare än både Lawline och Avtalshantering.nu, vilket man kan fråga sig varför det är så, när avtalen man får ut efter köp ser ungefär likadana ut från alla e-tjänster.

Till Lexly >>

Välkommen

På den här hemsidan finns information, tips och råd om äktenskapsförord och hur du ska göra om du vill upprätta det på egen hand, i en e-tjänst eller med en jurist eller advokat. Om du inte hittar det du söker efter så kan du ställa din fråga direkt till oss via kontaktformuläret eller genom någon av nedan angiva kontaktvägar.

Kontakt

Avtalshantering.nu
Be Advised Sweden AB
Org.nr: 556809-0616
Box 151
125 24 Älvsjö

Epost: [email protected]

Telefon: 0760-275 276

Fler avtal för privatpersoner

Söker du efter andra avtal så kan du besöka någon av våra andra avtalssidor. Behöver du avtala något mellan dig och din partner eller andra närstående så kan samboavtal eller gåvobrev eller gåvobrevfastighet vara lösningen.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev Vill du ha löpande information från oss så ska du prenumerera på vårat nyhetsbrev där vi kontinuerligt skickar ut information om vardagsjuridik

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)