Skriva gåvobrev själv för endast 245 kr

Börja här »

Ärver alltid gifta från varandra?

Idag ser familjekonstellationer ut på olika sätt med bonusbarn, bonusmamma och bonuspappa för att nämna några exempel. Det som kan verka självklart inom arvsordningen är kanske inte så självklart, utan bör alltid alltid kollas upp med en kunnig jurist inom området.

Vad säger arvsreglerna?

Arvsreglerna säger att äkta makar ärver varandra och gällande barn så ärver de sina föräldrar först när föräldrarna gått bort.

Kontakta oss om du är osäker

Är du osäker på hur din familjekonstellation kan komma att påverka ditt arv så är du välkommen att höra av dig till oss om du går i tankarna på att upprätta ett äktenskapsförord att gälla unikt eller bredvid tidigare upprättade äktenskapsförordshandlingar.

6 Jul 2021

Välkommen

Detta är en webbplats med tips, råd och juridikrelaterad information om äktenskapsförord och hur du ska göra om du vill upprätta det på egen hand, i en e-tjänst eller med en jurist eller advokat.

Kontakt

Avtalshantering.nu
Be Advised Sweden AB
Org.nr: 556809-0616
Box 151
125 24 Älvsjö

Epost: [email protected]

Telefon: 0760-275 276

Fler avtal

Söker du efter andra avtal så kan du besöka någon av våra andra avtalswebbsidor. Behöver du avtala något mellan dig och din partner så kan samboavtal eller gåvobrev vara lösningen.

Länkar