Intressanta artiklar om äktenskapsförord

Därför bör ni skriva äktenskapsförord

Med ett äktenskapsförord kan ni skapa trygghet för er och undvika oklarheter ifall ni skulle skilja er. Visste du till exempel att allt delas lika vid skilsmässa, vilket endast kan ändras genom äktenskapsförord. Detta gäller även egendom som man tagit med sig in i äktenskapet.

Juridiskt avtal med sin partner - är det nödvändigt?

Många tycker att det inte ska vara nödvändigt att skriva ett jurdiskt avtal med den man älskar och är eller ska gifta sig med, men när skilsmässan är ett faktum kan det vara svårt att komma överens och därför bör man uprätta ett äktenskapsförord redan nu.

Kontakta oss för att få hjälp

Vi kan hjälpa er att upprätta gåvobrev. Kontakta oss om ni har några frågor eller vill ha hjälp med själva upprättandet och utformningen av ett gåvobrev.

Klicka här för att skriva äktenskapsförord online.

Klicka här för att se alla intressanta artiklar om äktenskapsförord.

15 Aug 2021

Välkommen

På den här hemsidan finns information, tips och råd om äktenskapsförord och hur du ska göra om du vill upprätta det på egen hand, i en e-tjänst eller med en jurist eller advokat. Om du inte hittar det du söker efter så kan du ställa din fråga direkt till oss via kontaktformuläret eller genom någon av nedan angiva kontaktvägar.

Kontakt

Avtalshantering.nu
Be Advised Sweden AB
Org.nr: 556809-0616
Box 151
125 24 Älvsjö

Epost: [email protected]

Telefon: 0760-275 276

Fler avtal för privatpersoner

Söker du efter andra avtal så kan du besöka någon av våra andra avtalssidor. Behöver du avtala något mellan dig och din partner eller andra närstående så kan samboavtal eller gåvobrev eller gåvobrevfastighet vara lösningen.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev Vill du ha löpande information från oss så ska du prenumerera på vårat nyhetsbrev där vi kontinuerligt skickar ut information om vardagsjuridik

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)